Ще има игрална версия на "Том и Джери"

16. 10. 2018 г.
Ще има игрална версия на Явно повлияни от успеха на „Дисни“ и техните игрални версии на класически анимации, „Уорнър“ ще опитат нещо подобно. От студиото обявиха, че започват работа по игрален филм за Том и Джери. Като начало са избрали за режисьор Тим Стори.

Том и Джери“ безспорно е един от най-популярните анимационни сериали на всички времена. Приключенията на вечно враждуващите котка и мишка са представени за първи път от пионерите в анимацията Уилям Хана и Джоузеф Барбера в поредица късометражни филмчета още през 1940 г. Седем от тези филмчета спечелват „Оскар“ между 1943 и 1953 г. През 1992 г. излиза и пълнометражната анимация на Turner Pictures „Том и Джери: Филмът“.

Стори е режисьор на двете части на комедията с Айс Кюб и Кевин Харт „Ченге и половина“, както и на римейка на „Фантастичната четворка“, който бе сред големите провали в комикс жанра. В момента режисьорът е зает с пост продукцията на новата версия на „Шафт“ със Самюъл Джаксън и рапъра Ъшър, която ще има премиера на 4 юни 2019 г.

Освен „Том и Джери“ от „Уорнър“ обявиха, че разработват проект за друг анимационен любимец – Скуби-Ду. Режисьорът на първите две части за Хари Потър - Крис Кълъмбъс - е голямото име на борда на този нов анимационен филм и ще бъде сред продуцентите му. Популярната анимационна поредица също се сдоби с два игрални филма, последният от които „Скуби-Ду 2: Чудовища на свобода“ излезе през 2004 г.
Copyright © 2021 Dir.bg.