Винс Вон и Лиъм Хемсуърт ще снимат заедно в нов филм

19. 10. 2018 г.
Винс Вон и Лиъм Хемсуърт ще снимат заедно в нов филмВинс Вон и Лиъм Хемсуърт ще изпълнят главните роли в мафиотската драма „Arkansas“. Ще им партнира Кларк Дюк („Джакузи: Машина на времето“), който е и автор на сценария и ще осъществи своя режисьорски дебют. Снимките вече започнаха в Алабама.

Филмът разказва за двама наркодилъри, които са в ниските етажи на мафиотската структура. Кайл (Хемсуърт) и Суин (Дюк) работят за наркобоса от Арканзас Фрог (Вон), когото никога не са срещали. Но когато една от сделките им претърпява пълно фиаско, последиците са необратими и ще са фатални за двамата приятели.

Вон, който е известен със своите комедийни роли в поредица хитове като „Ловци на шаферки“ и „Големи топки“, напоследък се изявява в драматични филми като „Възражение по съвест“ на Мел Гибсън и „Brawl in Cell Block 99“. Той работи отново с Гибсън в криминалния трилър „Dragged Across Concrete“, който имаше премиера на кинофестивала във Венеция.

По-малкият брат на Крис Хемсуърт – Лиъм, който бе сред звездите в поредицата „Игрите на глада“, участва в хитове като „Непобедимите 2“ и „Денят на независимостта: Нова заплаха“. Предстои да го видим в романтичната комедия „Isn’t It Romantic“ с Ребел Уилсън и в екшъна „Killerman“.
Copyright © 2024 Dir.bg.