Крис Хемсуърт започна снимки по екшън трилъра „Dhaka“

08. 11. 2018 г.
Крис Хемсуърт започна снимки по екшън трилъра „Dhaka“Знаем, че екшън ролите му пасват много добре. Ето, че след като приключи работа по „Отмъстителите 4“, Крис Хемсуърт започна снимки по екшън трилъра „Dhaka“. Любопитна подробност е, че негов режисьор е Сам Харгрейв, който е известен като дубльор на колегата на Хемсуърт и част от отбора на Отмъстителите – Крис Евънс.

Звездата от „Тор: Богът на гръмотевиците“ публикува в Туитър няколко кадъра от снимачната площадка на бъдещия хит. Хемсуърт играе наемник, натоварен със задачата да спаси отвлечения син на богат бизнесмен. Явно екшънът ще е на ниво, надяваме се по-добро от това в тазгодишния екшън по действителни събития „12 силни“, а снимките ще са в Индия и Индонезия.

Ще е интересно и да видим дали дебютантът на режисьорския стол Харгрейв ще се представи достойно. Той е координатор на каскадите в повече от 70 филма, между които „Отряд самоубийци“, „Дедпул 2“ и няколко части от „Игрите на глада“. Надяваме се да е достоен наследник на други известни каскадьори Чад Стахелски и Дейвид Лийч. Двамата работиха заедно по „Джон Уик“, но впоследствие се заеха със самостоятелни проекти. Стахелски пое „Джон Уик 2“, а Лийч направи „Атомна блондинка“ и „Дедпул 2“.

Очакваме скоро да разберем кой ще е поредния каскадьор, решил да се преквалифицира като режисьор. Междувременно все още няма обявена дата за премиерата на „Dhaka“, но би трябвало тя да се състои някъде през 2019 г. Продуценти на филма са братята Антъни и Джо Русо, които са и автори на сценария.Copyright © 2024 Dir.bg.