The Big Unknow..."/> Кино

Песента на Шаде за "Вдовици"

10.11.2018 г.
Песента на Шаде за Английската група "Шаде" с вокалистката си Шаде Аду публикува вчера песента си "The Big Unknown" под лейбъла на Sony Music Entertainment UK. Меланхоличната балада ще върви с надписите в края на предстоящия филм "Вдовици" на Стив Маккуин, който излиза у нас идния петък.

Шаде и компания разпространиха видео с текста на песента, като в парчето са съчетани кадри от филма с елементи от сюжета за четири жени, принудени да се захванат с обир, за да покрият дълговете на покойните си съпрузи-гангстери. Шаде пее, цитирана от Ролинг Стоун: “I’m just trying to hold on / I’m falling in the dark below / I feel I’m falling in the big unknown / There’s no fire and flame on this cold, cold plane / No way to measure my pain”.

По-рано режисьорът заяви, че за него е чест да работи с такава легенда. "Шаде е несравним талант и невероятен артист. Тя рядко излиза с нещо ново и за наш късмет, "Вдовици" дълбоко резонира с нея".

Новата песен е втори саундтрак за певицата през тази година - по-рано тя направи "Flower of the Universe" ("Цвете на Вселената") за семейното фентъзи на Ава ДюВерней "Гънка във времето", което обаче не видя екран в България. Акустичната балада "Flower of the Universe" бе първата нова песен на Шаде от 2011 година насам, а режисьорката написа в Туитър през март: "Изобщо не очаквах да каже "да", но все пак попитах. Тя бе така мила да приеме. Богиня!"

Последният албум на Шаде "Soldier of Love" излезе през 2010 г. Саундтракът на британо-американския трилър "Вдовици" ще бъде издаден по-късно на физически носител с оригиналната музика, композирана от Ханс Зимър.


Copyright © 2024 Dir.bg.