Правят сериал по "Четири сватби и едно погребение"

23. 11. 2018 г.
Правят сериал по Натали Емануел, известна от поредицата „Бързи и яростни“ и сериала „Игра на тронове“ ще изиграе главната роля в предстоящия римейк на комедията „Четири сватби и едно погребение“. Актрисата ще замени в проекта Джесика Уилямс.

Минди Кейлинг и Мат Уорбъртън, които работиха заедно по поредицата „The Mindy Project“, разработват римейка за стрийминг канала Хулу. Анди МакДауъл, която се снима в оригиналната лента, ще се появи и в сериала, но само в епизодична роля.

Сюжетът на новата продукция ще разказва за четирима приятели – американци, които след доста време се срещат отново на разкошна лондонска сватба. Но когато церемонията се обръща с главата надолу, в живота на приятелите настъпва пълен хаос. Те преживяват политически скандал, попадат в бляскавия, луксозен живот на английската столица, а също така празнуват четири сватби... и едно погребение.

Оригиналната комедия се появява в кината на 20 януари 1994 год. Хю Грант играе 32-годишният Чарлз, който се напряга изключително много, когато на хоризонта се зададе перспектива за сключване на брак. Веднъж, по време на сватбената церемония на свой приятел, той се запознава с очарователната американка Кери (Анди МакДауъл) и неговата отбранителна стратегия се пропуква на мига.

Лентата на Майкъл Нюъл става страхотен хит, като печели 245 млн. долара, при бюджет от 4.4 млн. и изстрелва Хю Грант в класациите като звезда на романтичните комедии.

Световната премиера на сериала е предвидена за 2019 год.

Copyright © 2024 Dir.bg.