Еиса Гонсалес ще се присъедини към Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

03. 12. 2018 г.
Еиса Гонсалес ще се присъедини към Дуейн Джонсън и Джейсън СтейтъмЕкшънът с коли е в кръвта й. Еиса Гонсалес доказа, че е идеална за роли в подобни филми, след като партнира на Ансел Елгорт в „Зад волана“. Ето че сега предстои да я видим в дългоочаквания хит от вселената на „Бързи и яростни“ – „Хобс и Шоу“.

Смятахме, че подборът на актьорите по този филм отдавана е приключил, все пак снимките започнаха преди повече от месец. Но явно и Гонсалес ще се присъедини към Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм, които се завръщат към ролите си на Хобс и Шоу от поредицата с високоскоростните преследвания.

Все още не се споменават детайли за нейната роля. Говори се, че тя ще има ключово участие в свирепия екшън, в който Хобс и Шоу ще се изправят срещу злодея Брикстън – героя на Идрис Елба. Партньори ще са й още Ванеса Кърби и Еди Марсан.

Явно Гонсалес е сред най-търсените актриси в Холивуд. В момента тя се снима заедно с Александер Скарсгард в „Godzilla vs. Kong“, а предстои да я видим още в новия филм на Робърт ЗемекисДобре дошли в Марвен“, „Алита: Боен ангел“, както и в комиксовия хит „Bloodshot“, заедно с друга „бърза и яростна“ звезда – Вин Дизел.
Copyright © 2024 Dir.bg.