Кевин Харт ще води церемонията за раздаването на наградите "Оскар"

05. 12. 2018 г.
Кевин Харт ще води церемонията за раздаването на наградите Скоро предстои да бъдат раздадени 91-вите награди „Оскар“. Бляскавата церемония ще има нов водещ в лицето на комика Кевин Харт. Той ще стане четвъртият афро-американец, избран за водещ на шоуто, след Ричард Прайър, Упи Голдбърг и Крис Рок.

„От години ме питат дали ще водя церемонията на „Оскар“-ите и винаги отговарях по един и същи начин... Казвах, че това ще е голямата възможност пред мен като комик и че ще се случи, когато му дойде времето. Така че съм щастлив да споделя, че този ден най-после настъпи“, написа Харт в своя профил в Инстаграм.

Американската киноакадемия се забави доста с анонсирането на новия водещ. Първоначалната идея е водещите на шоуто да са няколко, но в крайна сметка е решено водещият да бъде един и той да е известен комик. А Харт безспорно е такъв и напоследък се снима в хитове като „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“ и „Вечерно училище“.

Актьорът често е споделял, че да води „Оскар“-ите е едно от нещата, които задължително иска да направи докато е жив. Той ще замени друг комик – Джими Кимъл, който беше водещ на церемонията през последните две години.

Най-очакваното шоу по раздаване на академичните награди ще се състои на 24 февруари. Номинациите за „Оскар“ ще бъдат обявени на 22 януари.
Copyright © 2024 Dir.bg.