Венъм“ ще има продължение

12. 12. 2018 г.
„Венъм“ ще има продължениеПо време на интервю за Discussing Film сценаристът Джеф Пинкнър потвърди, че продължението на „Венъм“ вече са намира в процес на разработка. И, въпреки че самият той няма да участва създаването на новия сценарий, намеква за възможността Спайдър-мен да се появи и дори да има ключова роля в предстоящата лента.

„Не искам да разказвам никакви конкретни детайли, но съществува реална възможност в бъдещия филм за Венъм Спайдър-мен да има важна роля. Мисля, че всички, които са въвлечени в снимачния процес, биха били във възторг от съвместен филм с тези два персонажа“ – споделя сценаристът.

Същевременно Пинкнър не уточнява дали става въпрос за Спайдър-мен в изпълнение на Том Холанд или Sony планират да потърсят друг актьор за новия си франчайз. Първоначалните планове са новата лента да има премиера през 2020 год., но все още няма официално обявена дата.

Продуцентите мислят да отдадат и по-пълноценно място на злодея Карнидж във втората част, но и да се опитат да запазят възрастовата категория на лентата.

Междувременно тази седмица е премиерата на анимационната лента „Спайдър-мен: В Спайди-вселената“ създаден по мотиви от публикувания през 2011 г. комикс на писателя Брайън Майкъл Бендис, с илюстрации на Сара Пичели.
Copyright © 2021 Dir.bg.