Наградите „Оскар“ и „Златен глобус“ ексклузивно по тв канала "Kino Nova"

27.12.2018 г.
Наградите „Оскар“ и „Златен глобус“ ексклузивно по тв канала Най-дългоочакваното и бляскаво събитие във филмовите среди – връчването на наградите "Оскар" - ще бъде предавано директно за България по кабелната телевизия "Kino Nova" на 24 февруари 2019 година след полунощ.

Филмовият канал ще излъчва церемонията ексклузивно за нашата страна през следващите 3 години. През последните 6 години (2013 - 2018), наградите "Оскар" се излъчваха по конкурентния канал "bTV Cinema".

Освен да станат свидетели на церемонията, телевизионните зрители ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката с ексклузивни интервюта и репортажи по ефирната телевизия "NOVA".

Няколко седмици преди това, 76-то издание на наградите “Златен глобус”, определяни като предвестник на Оскарите, ще даде възможност на зрителите да проследят връчването им по "Kino Nova" само броени часове след официалното им провеждане.

Престижните отличия за кино и телевизия ще бъдат излъчени на 7 януари 2019 г. от 21:00 ч., а статуетките се присъждат от Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд както на американски, така и на чуждестранни продукции.
Copyright © 2024 Dir.bg.