Кевин Харт влиза в Monopoly

18.01.2019 г.
Кевин Харт влиза в MonopolyЯвно той е най-добрият възможен избор за превръщането на популярни игри в касови филми. Кевин Харт се снима в доста успешни заглавия, но никое от тях не може да се похвали с касовите резултати на „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“. Ето че сега известният комик ще участва и във филм по играта Monopoly.

Всъщност по подобен проект се работи от години в Холивуд. Дори дълго време Ридли Скот се опитва да направи филм по тази игра, но в крайна сметка и той изостави тази идея. Но ето че Тим Стори ще е режисьорът, който ще има тази възможност. Създателят на „Ченге за един ден“ се събира отново със звездата от популярната комедия. Стори е и режисьор на три от шоутата на Харт.

За момента не знаем никакви подробности за сценария, който тепърва ще бъде пренаписван за пореден път. Предишната версия на историята разказва за млад мъж, живеещ повече от скромно, който се опитва да спечели огромно богатство.

Харт ще е сред продуцентите на бъдещия хит. В момента той е на гребена на вълната след изненадващия успех на римейка на френския „Недосегаемите“ (2011) - "The Upside", успял да свали от върха в Америка „Аквамен“. Предстои да го видим, по-скоро да чуем гласа му (ако гледаме без дублаж), в анимацията „Сами вкъщи 2“. Стори пък ще ни представи (през юни 2019 извън България) дългоочаквания римейк-продължение на „Шафт“ от 2000 г., в който се срещат три поколения от популярната фамилия, изиграни от Ричард Раундтрий, Самюъл Джаксън и Джеси Ъшър.
Copyright © 2022 Dir.bg.