Ясни са претендентите за "Златна малинка"

22.01.2019 г.
Ясни са претендентите за По традиция в навечерието на обявяването на номинациите за наградите „Оскар“, разбираме и кои заглавия ще се борят в не чак толкова престижната надпревара за най-лошите филми на 2018 г. С най-много номинации за „Златни малинки“ са пародията „Холмс и Уотсън“, странната комбинация между актьори и кукли „Убийства в Хепитайм“, както и „Gotti“ с Джон Траволта.

И трите филма получиха общо по шест номинации, включително за най-лош филм. Сред останалите провали на изминалата година се нареждат още „Робин Худ: Началото“, както и „Уинчестър“ с Хелън Мирън.

Мелиса Маккарти може да е сред фаворитките за „Оскар“, но ще се бори и за най-лоша актриса в „Убийства в Хепитайм“. Компания ще й правят Хелън Мирън, Дженифър Гарнър, Амбър Хърд и Аманда Сайфред. При актьорите са „почетени“ Уил Феръл, Брус Уилис, Джон Траволта, Джони Деп и самият американски президент.

Доналд Тръмп е номиниран за участието като самия себе си в два документални филма – „Death of a Nation“ и „Фаренхайт 11/9“ на неговия отколешен враг Майкъл Мур. Покрай втория филм, с номинация за поддържаща роля е отличена и Мелания Тръмп.

Една от най-забавните категории е тази за най-лошо екранно дуо. В нея освен Уил Феръл и Джон С. Райли („Холмс и Уотсън“) и Джон Траволта и Кели Престън („Gotti“), са номинирани още: които и да било двама актьори или кукли от „Убийства в Хепитайм“, Джони Деп и неговата залязваща филмова кариера, както и Доналд Тръмп и неговата пословична дребнавост.
Copyright © 2019 Dir.bg.