Дуейн Джонсън с покана към Джейсън Момоа за "Хобс и Шоу 2"

30.01.2019 г.
Дуейн Джонсън с покана към Джейсън Момоа за Май след „Аквамен“ и неговото вече подготвяно продължение Джейсън Момоа ще се присъедини към друга касова поредица. Наскоро Дуейн Джонсън призна, че е имал идея той да играе ролята на негов брат в дългоочаквания „Хобс и Шоу“. За съжаление, претовареният график на Момоа не е позволил това да се случи.

Но това не означава, че тази идея ще си остане нереализирана. Джонсън допълва в своя пост в Инстаграм, че се надява тя да стане реалност в следващия филм за Хобс и Шоу. Поредицата „Бързи и яростни“ продължава да набира скорост и нищо чудно да видим двете екшън звезди да скритват задниците на злодеите в предстоящите филми от нея.

Със сигурност идеята си струва. Просто се учудваме, че никой не се беше сетил за нея доскоро. Комбинацията между Джонсън и Момоа, който се превърна в мега звезда след огромния успех на „Аквамен“, наистина звучи убийствено. А и Скалата явно няма да спре да дразни и предизвиква своя враг номер 1 – Вин Дизел.

Междувременно може да видим нови снимки от снимачната площадка на „Хобс и Шоу“. Дуейн Джонсън не спира да бълва новини и да подгрява зрителите за един от най-големите хитове това лято. Той обединява сили с Джейсън Стейтъм и двамата трябва да се преборят със злодея Брикстън, в чиято роля е Идрис Елба.

Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ е официалното заглавие на новия филм, чийто режисьор е Дейвид Лийч, а сценарият е дело на Крис Морган, работил по няколко хита от бързата и яростна поредица. Очакваме премиерата му в началото на август.




Copyright © 2024 Dir.bg.