Warner Bros. правят продължение и спин-оф на "Аквамен"

12.02.2019 г.
Warner Bros. правят продължение и спин-оф на Новината, че се работи по продължение на "Аквамен", от днес вече е официална, след като Warner Bros. подписаха договор за целта със сценариста му Дейвид Лесли Джонсън-Макдолдрик. Продуцент ще бъде режисьорът на първия филм Джеймс Уан заедно с Питър Сафрън.

Приключенската екшън фантастика надмина очакванията на студиото, след като вече продаде билети за над 784 милиона долара по света. В момента тя заема 21 място в историческия бокс офис.

Джонсън-Макдолдрик написа сценария на "Аквамен" заедно с Уил Бел въз основа на сюжет, разработен от Бел, Джеф Джонс и Джеймс Уан, който режисира и двата филма "Заклинанието" (2013 и 2016). Работата по текста Джонсън-Макдолдрик започва преди около три години, докато е на снимачната площадка на Зaклинанието 2 и чете комиксите за героя.

Миналата седмица Warner Bros. обяви, че ще прави и спин-оф хорър със заглавие "The Trench" ("Траншеята"). Разработката е нискобюджетна версия на "Аквамен" и в нея няма да играят основните актьори.
Copyright © 2024 Dir.bg.