Уил Смит напуска The Suicide Squad

01.03.2019 г.
Уил Смит напуска The Suicide SquadСлед смяната на режисьорския стол, явно предстоят промени и в актьорския състав на дългоочакваното продължение на „Отряд самоубийци“. Уил Смит няма да се завърне към ролята на Флойд Лоутън, по-известен като майстора стрелец Дедшот.

Оправданието му е, че няма да има възможност да участва заради претоварения си график. Режисьорът Джеймс Гън, който след раздялата си с „Дисни“ и „Марвел“ бе поканен да подготви това продължение, планира снимките да започнат през септември. Не знаем точно с какво е ангажиран Смит тогава, но можем само да съжаляваме за отказа му. Все пак неговия герой и Харли Куин бяха най-впечатляващи в „Отряд самоубийци“, превърнал се в един от големите хитове по комиксите на DC с приходи 746 милиона долара.

За момента знаем единствено, че Марго Роби отново ще се завърне към своята култова роля. Преди това ще я видим като Харли Куин и в Хищни птици (И фантастичната еманципация на Харли Куин)“, чиято премиера е предвидена за 7 февруари 2020 г. След него към киновселената на DC ще се прибавят „Жената чудо 1984“, нов филм за Батман през 2021 г. и „Аквамен 2“ през 2022 г.

Големи са очакванията към филма на Гън, който все пак не е снимал нищо през последните две години, след „Пазители на галактиката 2“. Той е автор на сценария и очакваме скоро да научим кои ще са новите попълнения в прочутия отряд.

Смит пък има в кариерата си много касови хитове, но всъщност последният му успешен филм беше „Отряд самоубийци“. Предстои ни да го видим в игралната версия на „Аладин“, както и в новия трилър на Анг Лий „Gemini Man“.

Copyright © 2024 Dir.bg.