ТВ звезди в новия „Ловци на духове“ 2020 г.

05.03.2019 г.
ТВ звезди в новия „Ловци на духове“ 2020 г.Всички бяха изненадани, след като Джейсън Райтман обяви този януари, че ще снима нов филм от поредицата „Ловци на духове“. Така той ще продължи започнатото от своя баща Айвън Райтман, който режисира първите два хита през 80-те. За главните роли в новия филм се спрягат имената на телевизионните звезди Кари Куун и Фин Улфхард.

За момента не знаем никакви детайли за сценария, подготвян от Райтман младши и Джил Кинан. Той със сигурност няма да има нищо общо с филма на Пол Фийг от 2016 г., а ще е издържан в стила от оригиналните филми. Според изтекла информация, действието в него ще се развива години след събитията в „Ловци на духове 2“ от 1989 г.

Куун ще играе самотна майка, която има някаква връзка с добре познатите ни герои, а Улфхард ще е нейният син. Райтман планира за започне снимки през лятото, а „Сони“ вече обявиха, че премиерата на филма с работно заглавие „Ловци на духове 3“ ще бъде през юли 2020 г.

Това ще бъде първата голяма роля в киното на Куун. Гледали сме я в малки роли в хитове като „Не казвай сбогом“ и последно в „Отмъстителите: Война без край“, но тя се превърна в звезда като партньорка на Джъстин Дероу в сериала „Останалите“.

Улфхард е една от младите звезди в сериала „Stranger Things“. Ще го видим отново в ролята на Ричи в „То: Част втора“ през септември, а освен това ще чуем гласа му в новата анимация „Семейство Адамс“, чиято премиера е месец и половина по-късно.
Copyright © 2024 Dir.bg.