Дани Бойл щял да убие 007 в "Бонд 25"

06.03.2019 г.
Дани Бойл щял да убие 007 в Стана известна още една причина за отказа на Дани Бойл да режисира "Bond 25 Shatterhand" (излизащ през април догодина). Според британския ежедневник Daily Mail, Бойл е искал супершпионинът да умре на екран във финала на 25-ия филм за Джеймс Бонд. Идеята му обаче не е била приета нито от продуцента (Барбара Броколи), нито от актьора в главна роля (Даниел Крейг).

Според източник на изданието, "Бойл е смятал това за чудесен начин по-нататък да се представи един нов Бонд. В крайна сметка, Барбара и Даниел не са възприели това. Те искат съдбата на персонажа да остане противоречива за зрителя".

Бойл се отказа през август миналата година, когато за основно разногласие бе обявен изборът на актьор за ролята на главния злодей, руски персонаж. Режисьорът искаше полския актьор Томаш Кот ("Студена война"), което доведе до избора на нов режисьор - Кари Фукунага. Сега очакванията са, че Рами Малек ще получи ролята. Агент 007 ще бъде много по-улегнал и уморен, а Леа Сейду, Рейф Файнс и Наоми Харис се връщат в познатите ни образи.

В момента продуцентите търсят две нови момичета на Бонд - едната да изиграе оперативен работник на МИ-6, а другата да бъде свободен агент в стила на героинята на Олга Куриленко от "Спектър на утехата" (2008). Известно време се говореще за Лупита Нионг'о, но този слух бе опроверган.
Copyright © 2024 Dir.bg.