Както вече съобщихме, Уил Сми..."/> Кино

Джеймс Гън намери заместник на Уил Смит

07.03.2019 г.
Джеймс Гън намери заместник на Уил СмитКакто вече съобщихме, Уил Смит няма да участва в продължението на „Отряд самоубийци“ - "Отрядът самоубийци". Но явно режисьорът Джеймс Гън бързо му намери заместник. Идрис Елба се оказва неговият първи и единствен избор за ролята на Дедшот.

Двамата са се срещнали в петък и са обсъдили условията си. В момента Елба преговаря с „Уорнър“ и се надяваме скоро официално да получим потвърждение за участието му в „Отряд самоубийци 2“.

Оказва се, че Гън действа много бързо. Вече няколко години се подготвяше продължение на хита от 2016 г., като доста режисьори бяха спрягани за заместници на Дейвид Ейър. Създателят на „Пазители на галактиката“ подписа договор през миналия октомври, бързо подготви сценария и вече подбира актьорския си състав.

Говори се, че неговият сценарий не е точно продължение, а по-скоро ново начало, като ще включва популярни герои на DC, които не видяхме в първия филм. Очакванията са отново основни действащи лица да са Дедшот и Харли Куин, като засега Марго Роби би трябвало да се завърне в култовата си роля.

Предстои ни този август да видим Елба като свръхзлодея, който създава проблеми на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм в „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“. В момента той се снима в ролята на Макавити в дългоочакваната филмова версия на мюзикъла „Котките“.
Copyright © 2024 Dir.bg.