Продуцентите на „Снимка с Юки“ събират средства за Дома за артисти

17.03.2019 г.
Продуцентите на „Снимка с Юки“ събират средства за Дома за артистиВ петък бе премиерата на „Снимка с Юки“ в рамките на „София филм фест“, а след прожекцията в „Люмиер Лидл“ се проведе традиционното парти на продуцентите от „Чучков Брадърс“ - посветено тази година на лентата на Лъчезар Аврамов.

За поредна година, братя Чучкови обвързват събитието си със събиране на средства за дома за възрастни артисти.
„От години събираме пари за артистите в дома, защото за жалост животът им там не е никак лесен и това е най-малкото, което можем да направим, когато на едно място събираме толкова много хора от артистичните среди, защото старостта е нашето бъдеще. Тази година смятаме да не спрем само с това събитие, а да направим цялостна кампания и всеки който иска да помага да го направи“ - споделя Борислав Чучков.

Един от основните актьори на „Снимка с Юки“, Димитър Маринов, реши да дари хонорара си от телевизионното предаване „Като две капки вода“, където беше гост-жури на 11 март.
„Изобщо не го мислих. В момента, в който Борко ми сподели идеята си за събиране на средства му казаха, че веднага се включвам! Всеки човек заслужава достойни старини и ако можем да помогнем на артистите това е прекрасно“, разказа Маринов.

Към каузата се включиха още Доротея Толева, Виктор Божинов, Димитър Стоянович, Лъчезар Аврамов, Александър Сано и др.

Сметката за набиране на средства:

Дом на ветераните на културата и изкуствата
IBAN: BG67UNCR96603119861011
BIC: UNCRBGSF
Банка: УниКредит Булбанк, клон София пл. Позитано
Copyright © 2024 Dir.bg.