„Пазители на галактиката 3“ през 2021 г.

22.03.2019 г.
„Пазители на галактиката 3“ през 2021 г.Вече е ясно, че Джеймс Гън все пак ще режисира „Пазители на галактиката 3“. След уволнението му миналото лято, много неща се промениха в киновселената на „Марвъл“. Но студиото вече подреди новия график на снимки на дългоочакваното продължение.

Припомняме, че филмът трябваше да бъде заснет през януари тази година. Сега вече е ясно, че снимките му едва ли ще започнат преди началото на 2021 г. Според новия график, началото им е предвидено за февруари същата година.

Дотогава има почти две години, през които Гън ще се посвети на друго продължение. Той вече е готов със сценария на „Отряд самоубийци 2“. „Уорнър“ явно са много доволни от работата му и се надяват скоро да започнат снимките и на тяхното позабавило се продължение. Едва след това Гън ще може да се завърне към вселената на „Марвъл“.

Снимките на „Отряд самоубийци 2“ би трябвало да стартират до края на годината, а премиерата му ще е през август 2021 г. Гън със сигурност ще има ангажиманти по промотирането му, но все ще намери време да започне дългоочакваните снимки на „Пазители на галактиката 3“.

За момента не знаем никакви подробности за сценария му. Всички много го хвалят, но можем само да гадаем как ще продължат приключенията на Звездния повелител и останалите от неговия отбор. Все още няма обявена и официална премиерна дата на дългоочакваното продължение, но ако всичко този път е наред, надяваме се да го видим най-късно в началото на 2022 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.