Кумейл Нанджиани във фантастиката "Any Person, Living or Dead"

03.04.2019 г.
Кумейл Нанджиани във фантастиката Legendary Entertainment придоби правата за екранизация на разказа “Any Person, Living or Dead”, включен в петия сборник "Hits and Misses" (2018 г.) на младия американски хуморист Саймън Рич. Сценария ще адаптира самият писател, а за главната роля е предвиден номинираният за "Оскар" (за сценарий - "The Big Sick") Кумейл Нанджиани.

Режисурата е поверена на Джонатан Крисъл, който впрочем ще прави и игралния мюзикъл "Улица Сезам" за Warner Bros., чиято премиера наскоро бе определена за началото на 2021 г.

Хумористичният разказ е за брилянтен усамотен учен, изобретил домашна машинка на времето. С нея той събира на една маса велики умове на човечеството като Аристотел, Шекспир, Джордж Уошингтън и други, за да разреши всички проблеми на света. За зла участ в плана си е пропуснал езиковите бариери, пещерния расизъм и любимото хоби на средновековните хора - да убиват. И така, вместо да се поучи от Великите, нашият учен започва да ги разгонва и натиква обратно в миналото, преди да са разрушили бъдещето.

Скоро ще видим симпатичната пакистанска звезда, 41-годишния Кумейл в друга екшън комедия - фантастиката "Мъже в черно: Глобална заплаха", която излиза в България на 21 юни, а седмици след това - и в комедията "Stuber" (от 12 юли). На телевизионен терен Нанджиани ще участва в един епизод от ребута на сериала Зоната на здрача по CBS, а също така се завръща в очаквания 6-и сезон на "Силициевата долина" на HBO. Той е и изпълнителен продуцент на романтичната комедия "The Lovebirds" (2020 г.) за Paramount, в която и ще играе (заедно с Иса Рей от "Малката голяма работа") под режисурата отново на Макъл Шоуолтър от "The Big Sick".
Copyright © 2024 Dir.bg.