Дейв Батиста в „Killer’s Game“

12.04.2019 г.
Дейв Батиста в „Killer’s Game“След продължително отлагане, вече е ясно кой ще играе главната роля в „Killer’s Game“. Дейв Батиста е късметлията и трябва да признаем, че той идеално се вписва в тази екранизация по едноименния роман на Джей Бонансинга, публикуван през 1997 г.

Книгата се радва на огромен успех и още оттогава започва подготовка по пренасянето й на големия екран. За главната роля са спрягани безкрайно много звезди, между които Уесли Снайпс и Майкъл Кийтън, а през миналата година Джейсън Стейтъм бе обявен неин изпълнител.

В крайна сметка Батиста ще играе Джо Флуд, изпечен убиец, който разбира, че е неизлечимо болен и му остават още няколко месеца живот. След като научава тъжната новина, той решава да се впусне в самоубийствена игра и да поръча собственото си убийство.

Оказва се обаче, че от лабораторията са допуснали грешка и Джо съвсем не е на смъртно легло. Така той ще трябва да се пребори с няколко свирепи килъри, които ще се опитат да го убият, след като самият той им е поръчал това.


Ди Джей Карусо („Дистърбия“) ще е режисьор на бъдещия хит. Все още не е ясно кога ще започнат снимките, но това ще зависи от самия Батиста, който напоследък снима филм след филм. Още не са приключили снимките на режисирания от Дени Вилньов „Дюн“, а след това му предстои да работи по новия филм на Зак Снайдър „Army of the Dead“, освен това Джеймс Гън го иска в „Отряд самоубийци 2“, както и в „Пазители на галактиката 3“.
Copyright © 2024 Dir.bg.