Жан Рено се завръща като кораво ченге

15.05.2019 г.
Жан Рено се завръща като кораво ченгеЕдин от любимците на Люк Бесон ще се завърне към своя предпочитан жанр. Жан Рено ще играе главната роля във филма на Оливие Маршал „Rogue City“. Разпространител на филма ще е известното френско студио Gaumont.

Бъдещият хит е с бюджет 13 милиона долара, а действието в него се развива в Марсилия. Историята е за ченге (Рено), което залага на нетрадиционните методи в работата си. То се е заело с разследване на стрелбата в нощен клуб, като му се налага да работи със своя дългогодишен съперник.

Ланик Готри, Станислав Мерар и Давид Бел допълват актьорския състав. Ален Фигларз, работил по „Твърде лично 3“, „Самоличността на Борн“ и „Транспортер“, ще е хореограф на екшън сцените и на каскадите.

Снимките на филма ще започнат в Южна Франция през септември, а премиерата се очаква през пролетта на 2020 г. Маршал, който е бившо ченге и е работил за френската полиция и разузнаване, представя сблъсъците между полицаи и престъпници в своите филми, сред които са „Гангстери“, „36“ и „Историята на една банда“ ("Les Lyonnais").

Рено често се снима в подобни полицейски истории с оглушителни стрелби, достатъчно е да споменем култовия хит на Бесон „Леон“. Предстои ни да го видим в новия филм на Спайк ЛийDa 5 Bloods“.
Copyright © 2024 Dir.bg.