Жената чудо 1984“ с първи плакат

06.06.2019 г.
„Жената чудо 1984“ с първи плакатДо премиерата на дългоочаквания хит остава цяла година, но Пати Дженкинс реши, че е време да ни зарадва с първия плакат на „Жената чудо 1984“. А той е наистина впечатляващ и е своеобразна палитра от цветове, издържан напълно в стила на 80-те.

Разбира се, най-открояващо в плаката е героинята на Гал Гадот. Тя се завръща в ролята на Даяна Принс в изцяло нов костюм. За момента не знаем никакви подробности за сюжета в продължението, освен че действието ще се развива през 80-те и че Жената чудо ще се сблъска със своя отколешен враг – зловещата Чита (Кристен Уиг).

Всъщност през март тази година продуцентът Чарлс Ровен сподели, че новият филм няма да е точно продължение на хита „Жената чудо“ от 2017 г., който си остава до момента най-касовия хит по комиксите на DC в САЩ. „Такава е идеята на Дженкинс. Тя определя новия филм като следващото превъплъщение на Жената чудо, а не като продължение. Периодът на развитие на действието е съвсем различен, а същото важи за самата история. Все пак емоционалният заряд ще е същия, ще има много хумор и прояви на храброст“, допълва той.

Според някои източници в новия филм Даяна ще се бори с опасност от страна на бившия Съветски съюз в разгара на Студената война. Надяваме се скоро да научим повече детайли за сюжета.

В „Жената чудо 1984“ участват още Крис Пайн, Педро Паскал, Наташа Ротуел, Рави Пател, Габриела Уайлд, Кони Нилсен и Робин Райт. Премиерата му очакваме на 5 юни 2020 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.