Скоро ще започнат снимките на „Хелоуин 2“

21.06.2019 г.
Скоро ще започнат снимките на „Хелоуин 2“След като един филм спечели 255 милиона долара, при бюджет едва 10 милиона, няма как да не се сдобие с продължение. Universal и Blumhouse се готвят да ни срещнат отново с отказващия да умре Майк Майърс в „Хелоуин 2“. Снимките на следващия хит от хорър поредицата ще започнат през есента, а премиерата е предвидена за 16 октомври 2020 г.

Очакванията са Джейми Лий Къртис да се завърне към култовата си роля на Лори Строуд, която може да се превърне в най-големия кошмар за Майърс. Джуди Гриър и Анди Матичак по всяка вероятност ще видим отново като дъщерята и съответно внучката на Лори. И тъй като те бяха сред малцината оцелели след събитията в „Хелоуин“ от 2017 г., предполагаме, че в продължението ще видим много нови герои, които ще са сред жертвите на безмилостния убиец.

Големият въпрос е кой ще е режисьор на подготвяното продължение. Отговорът изглежда ясен: Дейвид Гордън Грийн. Той бе един от сценаристите и режисира последния филм, счупил всички рекорди за поредицата с над 40-годишна история и радващ се на най-голямо одобрение от страна на критиците.

Джейсън Блъм от Blumhouse отново ще е продуцент на бъдещия хит заедно с Малек Акад, работил по много филми от поредицата. Към тях ще се присъединят Дани Макбрайд, който отново ще работи по сценария и ще е изпълнителен продуцент, както и Къртис, Грийн и оригиналният създател на „Хелоуин“ – Джон Карпентър.

За момента няма официално потвърждение за „Хелоуин 2“, но след като Блъм публикува в Туитър, че се е срещал наскоро с Къртис, явно нещата вървят в правилната посока.




Copyright © 2024 Dir.bg.