Както наскоро съобщихме, изве..."/> Кино

Нов хорър от поредицата „Убийствен пъзел

27.06.2019 г.
Нов хорър от поредицата „Убийствен пъзел“Както наскоро съобщихме, известният комик Крис Рок ще постави ново начало на хорър поредицата „Убийствен пъзел“. Бъдещият, все още неозаглавен хит ще бъде режисиран от Дарън Лин Баусман и благодарение на него разбираме, че снимките ще започнат другата седмица. Lionsgate ще разпространява новия филм, чиято премиера ще се състои на 23 октомври 2020 г.

„Започваме снимките на новия „Убийствен пъзел“ след няколко дни. Ако трябва да съм честен, не предполагах, че това ще се случи отново. Никой не е подготвен за влудяващото усещане, което ви гарантираме“, написа Баусман в Туитър.

Колкото и да звучи невероятно, самият Рок е автор на сюжета, който е превърнат в сценарий, заедно с Пийт Голдфингър и Джош Столбърг. Звездата от „Дърти хлапета“ ще е и изпълнителен продуцент, заедно с трима от ветераните в поредицата – продуцента Даниел Хефнър и създателите на първия филм Джеймс Уан и Лий Уанел. Продуценти ще са други две познати имена за всички фенове на Пъзела – Марк Бърг и Орен Кулес.

„Крис иска да остави своя отпечатък върху поредицата „Убийствен пъзел“ по начина, по който Еди Мърфи вля свежи сили на полицейските филми с „48 часа“. Този нов филм ще се превърне в истинско събитие за хорър феновете. Ще са налице шокиращи обрати и изненади, които можем да очакваме от режисьор от класата на Дарън Лин Баусман. Нямаме търпение да започнем снимки“, заявиха Бърг и Кулес.

Самият Рок твърди, че е голям фен на поредицата още от първия филм от 2004 г., преобърнал хорър жанра. Баусман пък е режисьор на най-успешния във финансово отношение „Убийствен пъзел II“, както и на последвалите две продължения.
Copyright © 2024 Dir.bg.