Нова звезда за "Infinite" на Фукуа

29.06.2019 г.
Нова звезда за Предстоящият догодина летен екшън на Антоан Фукуа "Infinite", вече планиран за разпространение и в България, се сблъска с неочакван проблем през февруари т.г. - изпълнителят на главната роля Крис Евънс пое роля в сериала на Apple TV "Defending Jacob" и излезе от проекта на Di Bonaventura / Paramount. Сега източници на "Холивуд Рипортър" съобщават, че в обувките му влиза Марк Уолбърг. По сценария на Иън Шор, адаптирал романа от 2009 г. "The Reincarnationist Papers", филмът-фантастика "Infinite" е за група от почти безсмъртни хора, известна като "безкрайните", която се преражда през вековете. Зъл гений се старае да унищожи планетата и групата разчита на болен от шизофрения човек, чиито сънища са видения от неговите минали прераждания. Ако преговорите с Уолбърг завършат успешно, той ще изиграе шизофреника, превърнал се в герой.

Продуценти на лентата са Лоренцо ди Бонавентура и Марк Вахрадиън заедно с Джон Заозърни (John Zaozirny) от "Bellevue Productions". Изпълнителен продуцент е Рафи Крон.

38-годишният Крис Евънс наскоро приключи супегеройско десетилетие в киновселената на Марвъл - след 11 филма, в които изигра Капитан Америка. Българските кинозрители могат да го видят този декември в криминалния психотрилър "Knives Out", режисиран от Райън Джонсън.

48-годишният Уолбърг пък е обичайният фаворит на Paramount, след като игра в последните два техни "Трансформърс"-филма (в четвъртия и петия, съотв. от 2014 и 2017 г.) и двете им комедии "Баща в излишък" (2015 и 2017). Последната му изява на голям екран също е за Парамаунт - комедията "Instant Family" от миналата година.
Copyright © 2024 Dir.bg.