Хилари Суонк в новия хит на Universal и Blumhouse

11.07.2019 г.
Хилари Суонк в новия хит на Universal и BlumhouseДвукратната носителка на „Оскар“ ще участва в новия хит на Universal и Blumhouse. Хилари Суонк ще се присъедини към актьорския състав на политическия трилър "Ловът", чиито сценаристи са Деймън Линделоф и Ник Кюз. Режисьор ще е Крейг Зобел, режисирал няколко епизода от сериалите на HBO „Западен свят“ и „Останалите“.

За момента сюжетът на новия филм е изцяло засекретен. Затова и не знаем никакви подробности за ролята на Суонк. Все пак тя ще си партнира с Айк Баринхолц, Ема Робъртс, Ейми Мадигън, Джъстин Хартли и Глен Хауъртън.

Снимките е започнат всеки момент, като по всяка вероятност няма да продължат прекалено дълго. Все пак Universal са насрочили премиерната дата за 27 септември (вкл. в България). Продуцент ще е шефът на Blumhouse Джейсън Блъм заедно с Линделоф и неговата компания "White Rabbit". Къс и Зобел ще са изпълнителни продуценти. Те работят заедно с Линделоф по сериала „Останалите“, пожънал успех сред критици и специалисти за своите три сезона.

Суонк може да видим в новия хит на Netflix „I Am Mother“, освен това ще участва и ще е изпълнителен продуцент на сериала „Away“ на стрийминг гиганта. Само в рамките на пет години тя спечели две награди „Оскар“ за потресаващите си изпълнения в „Момчетата не плачат“ и „Момиче за милиони“.

Copyright © 2024 Dir.bg.