Даниъл Дей-Луис и следващият му проект

Даниъл Дей-Луис и следващият му проектСлед като бе удостоен с награда “БАФТА” за изпълнението си в “Бандите на Ню Йорк” известният отшелник сред актьорите Даниъл Дей-Луис е решил да не чака още пет години преди да се снима отново в киното. Условието е обаче да се снима под режисурата на съпругата си Ребека Милър, дъщеря на известния драматург Артър Милър.

Дей-Луис сподели в щастливата нощ, в която получи престижната награда, че съвсем скоро официално ще бъде обявен проекта със заглавие “Rose and the Snake”, в който той ще си сътрудничи със съпругата си. Ребека Милър е известна режисьорка, която може да се похвали с филми като “Personal Velocity”, който беше много добре приет на алтернативни кинофестивали като този в Сънданс. Тя е и сценаристка на “Rose and the Snake”, в който действието се развива в изоставена комуна на остров в северната част на Канада.

Даниъл Дей-Луис ще играе ролята на бащата на 16-годишната Роуз, с която живее в комуната в желанието си да я предпази от модерния свят. Плановете му за щастлив живот обаче са нарушени когато той прави грешката да доведе любовницата си с двамата й сина да живеят при тях на острова. И преди да се усети, Роуз преживява сексуално пробуждане с всичките освобождаващи и опустошително последици, свързани с това.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.