Кенет Брана се обгражда със звезди в „Смърт край Нил

16.08.2019 г.
Кенет Брана се обгражда със звезди в „Смърт край Нил“Отдавна се говори за следващата му екранизация по романа на Агата Кристи „Смърт край Нил“, която ще последва изненадващо успешния „Убийство в Ориент експрес“. И в новия филм звездното присъствие ще е впечатляващо, а в една от ролите вероятно ще видим Ръсел Бранд.

За момента не знаем каква ще е ролята му, но прочутият комик е в преговори да се присъедини към вече потвърдените за участие звезди Гал Гадот, Арми Хамър, Летиша Райт и (евентуално) Анет Бенинг. Разбира се, Брана отново ще е в ролята на прочутия детектив Еркюл Поаро.

Този път той е на пътешествие с луксозен кораб по река Нил. За негов късмет една богата наследница е открита мъртва на кораба и той трябва спешно да се заеме със случая. А налице е познатата ситуация – труповете продължават да нарастват, а заподозрените са прекалено много.

Романът на Кристи е публикуван през 1937 г. Той е екранизиран през 1978 г., като в него отново е пълно със звезди в лицето на Миа Фароу, Бет Дейвис, Анджела Лансбъри, Маги Смит, Джордж Кенеди и Сам Уонъмейкър (известният режисьор, изигран от Никълъс Хамънд в „Имало едно време... в Холивуд“), а в ролята на Поаро е Питър Устинов.

Предстои да видим Бранд във фантастичното семейно приключение „Four Kids and It“ с Майкъл Кейн, Пола Патън и Матю Гуд. Междувременно очакваме да разберем кои ще са другите звезди в „Смърт край Нил“, чиято премиера е обявена за 9 октомври 2020 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.