Култов първи трейлър на „Джентълмените“ на Гай Ричи

03.10.2019 г.
Култов първи трейлър на „Джентълмените“ на Гай Ричи2019-та безспорно е годината на Гай Ричи. Британският режисьор изненада всички със своята игрална версия на „Аладин“, която първоначално не бе приета много ентусиазирано, но все пак спечели над 1 милиард долара. Ричи обаче е много по-добър в друг жанр, който е далеч от приказките на „Дисни“ и ще ни го докаже с новия си филм „Джентълмените“, чийто първи трейлър е истински шедьовър.

Ако много ви липсват изтънчени криминални комедии като първите му успехи с „Две димящи дула“ и „Гепи“, няма как да сбъркате стила му. Ричи наистина се завръща към своите корени и трейлърът доказва, че той въобще не е загубил форма. При това е успял да привлече впечатляващ актьорски ансамбъл начело с Матю Макконъхи.

Той е в ролята на американския наркопласьор Мики Пиърсън, изградил своя империя от продажбата на марихуана в Лондон. Мики обаче решава да се оттегли и да продаде бизнеса си на милиардери от Оклахома. А това поставя началото на престъпни схеми с подкупи, изнудване и размяна на любезности между няколко „джентълмени“, които са готови на всичко, за да заграбят територията на недосегаемия наркобос.

Трейлърът изобилства от хапливи диалози, черен хумор и колоритни герои, които си погаждат номера. Могат да се намерят прилики и с един от скорошните филми на Ричи - „Мъжът от U.N.C.L.E.“. Именно в него участваше Хю Грант, който има интересна роля и в новия му филм. Участват още Чарли Хънам, Мишел Докъри, Джереми Стронг, Хенри Голдинг и Колин Фарел.

Също толкова убийствен е и първият плакат на „The Gentlemen“. Очакваме с нетърпение премиерата му, обявена за 1 януари 2020 г. във Великобритания и за края на януари в България (24 или 31 януари, "Лента / BS Films").
Copyright © 2024 Dir.bg.