Жокера пребори Злодеида

28.10.2019 г.
Жокера пребори ЗлодеидаПрез изминалия уикенд двама прочути злодеи се впуснаха в оспорвана битка за господство в боксофиса. В крайна сметка този път Жокера на Хоакин Финикс пребори Злодеида на Анджелина Джоли и се завърна отново на върха.

Филмът на Тод Филипс продължава да покорява нови рекорди. „Жокера“ спечели нови 18,9 милиона долара и вече има 277 милиона в САЩ. Той стана едва третият филм за тази година, оглавил боксофиса в продължение на три седмици, след „Стъкления“ и „Отмъстителите: Краят“.

Жокера“ вече официално е и най-касовия хит на всички времена, забранен за малолетни зрители. До момента той е спечелил над 571 милиона долара в останалия свят и има общо 849,1 милиона. Така той се нарежда на трето място сред екранизациите по DC, но все още има шанс да надмине границата от 1 милиард долара.

Бившият лидер „Господарка на злото 2“ остана на второ място с 18,5 милиона долара. Продължението на приказната история има едва 65 милиона до момента в САЩ, но се представя много по-добре в останалата част от света. То спечели нови 64,3 милиона и вече има общо 228 милиона долара.

Трети се нареди новият анимационен хит „Семейство Адамс“. Филмът спечели 11,7 милиона долара и почти сигурно ще задмине границата от 100 милиона, след като до момента е спечелил 72,8 милиона, а интересът към него ще е голям в очакване на предстоящия Хелоуин.
Copyright © 2024 Dir.bg.