Шей Уигъм в състава на следващите два "Мисията невъзможна"

21.12.2019 г.
Шей Уигъм в състава на следващите два Филмографията на 50-годишния американски актьор е изпълнена с престижни роли в телевизията, например в сериалите "Homecoming", "Фарго" и особено в "Престъпна империя", а заплашителната му изразност и тиха интелигентност отдавна привлича някои от най-известните холивудски режисьори като Мартин Скорсезе, Дейвид О. Ръсел, Деймиън Шазел, Джеф Никълс и много други (в това число Робърт Редфорд, Терънс Малик, Оливър Стоун, Робърт Родригес, Тим Ван Патън, Дейвид Грийн, Джоуел Шумахър). Шей Уигъм е работил с всички тях.

При това положение не е чудно, че и Кристофър Маккуори обяви днес в Туитър, че Уигъм се присъединява към актьорския състав на следващите два филма от дълголетния франчайз "Мисията невъзможна". Този състав вече е впечатляващ и включва Том Круз и Ребека Фъргюсън, както и новите Хейли Атуел и Пом Клементиев.




За продълженията не е известно много. Миналата година носителят на "Оскар" за сценария на "Обичайните заподозрени" каза на репортерите, че по-скоро би се разболял от проказа, отколкото да режисира отново филм от "Мисията", но въпреки това не дълго след "Мисията невъзможна: Разпад" подписа с Paramount за още поне два филма от поредицата. По отношение на Уигъм, изданието "The Playlist" вижда как той би се вписал в традицията на първия филм "Невъзможна мисия" от 1996 г. с прошарените му "призраци", когато игра Джон Войт, а в продълженията - актьори като Алек Болдуин, Били Крудъп и Шон Харис.

Според наблюдателите, Шей Уигъм най-сетне получава кинороля от висок профил, каквато отдавна заслужава. Седмият филм от поредицата трябва да излезе в САЩ на 21 юли 2021 г., така че остава достатъчно време за висококачествен продукт.
Copyright © 2024 Dir.bg.