Оскар Айзък в супергеройския "The Great Machine"

18.01.2020 г.
Оскар Айзък в супергеройския 39-годишният Оскар Айзък, най-известен с ролята си на По Дамерън от "Междузвездни войни", както и с превъплъщенията си в Нейтън от "Ex Machina: Бог от машината", в мутанта Апокалипсис от "Х-Мен: Апокалипсис" и др., ще играе в супергеройската сага "The Great Machine" ("Великата машина"). Сделката му с Legendary Entertainment е да бъде и продуцент на фентъзи драмата, базирана върху поредицата комикси "Ex Machina" (2004 - 2010 г.) на американския автор Брайън К. Вон и илюстратора Тони Харис.

Сценарният тандем Ана Уотърхаус и Джо Шрапнел ще напише адаптация на историята. Ойзък ще продуцира заедно с дългогодишния си мениджър Джейсън Спайър, продуцент е и Брайън Вон.

В 50-те издания на комиксите са описани подвизите на строителния инженер Мичъл Хъндред, който придобива свръхспособности след тайнствен инцидент и така става първият и единствен в света супермен. След действията му по време на терористичните атентати в САЩ от септември 2001 година, той е избран за кмет на Ню Йорк и обръща гръб на миналото си на маскирано раздаващ справедливост. Политическата му кариера обаче е застрашена, когато източникът на силите му напомня за себе си.

Сред предстоящите проекти на Айзък са трилърът "The Card Counter" ("Броячът на карти") на номинирания за "Оскар" Пол Шрейдър / HanWay Films и фантастиката "Дюн" на Дени Вилньов / Legendary. В постпродукция е и черната комедия "Big Gold Brick", пълнометражен режисьорски дебют на Брайън Пецос.
Copyright © 2024 Dir.bg.