Кадри от снимачния процес на „Матрицата 4“

28.02.2020 г.
Кадри от снимачния процес на „Матрицата 4“Все още не знаем какво точно ще се случи в едно от най-изненадващите и интригуващи продължения, обявено през миналото лято. Но снимките на „Матрицата 4“ в момента вървят на пълни обороти и са толкова интензивни, че почти разрушиха Сан Франсиско.

Вече се появиха няколко клипчета, в които виждаме Киану Рийвс и Кари-Ан Мос отново в акция. На снимките, които са били през нощта, се виждат няколко летящи ниско хеликоптери и истински експлозии. За да изглежда всичко съвсем реално, експлозиите са били по-силни от очакваното и са причинили разрушения край залива в града.

Според някои твърдения щетите са на стойност 2000 долара. Поне разбираме, че Лана Уачовски и нейният екип действат напълно сериозно. Снимките ще продължат в града и през следващия уикенд, като се очакват нови експлозии и зрелищни каскади.

Живеем в дигитална ера и съответно всички ефекти в Холивуд са предимно дигитални. Но явно „Матрицата 4“ ще набляга и на класически ефекти, които определено са по-впечатляващи. Всички помним какво се случи след премиерата на „Матрицата“ през 1999 г. и революционните за ония години визуални ефекти. Затова и интересът към новото продължение става все по-голям. Очакваме премиерата на филма през май 2021 г.

Copyright © 2024 Dir.bg.