Питър Джаксън подготвя документален филм за Бийтълс

12.03.2020 г.
Питър Джаксън подготвя документален филм за БийтълсПитър Джаксън подготвя един много специален филм за може би най-великата група на всички времена. „The Beatles: Get Back“ ще включва никога непоказвани кадри с ливърпулската четворка. Премиерата му по кината в САЩ и Канада ще бъде на 4 септември.

Новината съобщи изпълнителният директор на „Дисни“ Боб Айгър. Той допълни, че дигитално възстановените архивни кадри с Джон, Пол, Джордж и Ринго са „грандиозни“ и изглеждат „все едно са заснети вчера“.

Интригуващият документален филм съдържа кадри от записите на последния албум на Бийтълс „Let It Be“, както и от техния последен исторически концерт на покрива на студиото им в Лондон.

Общо 55 часа материал преглежда Джаксън, за да направи новия си филм. Самият той е продуцент на „The Beatles: Get Back“, заедно с Клер Олсен и Джонатан Клайд. Всички кадри са възстановени в неговото студио в Уелингтън, Нова Зеландия.

Никоя група не може да се похвали с манията около Бийтълс и „The Beatles: Get Back“ ще ви осигури поглед от първия ред към работния процес на тези гениални творци в преломен момент за музикалната история с грандиозни кадри, които все едно са заснети вчера. Аз самият съм голям техен фен и не мога да съм по-щастлив от факта, че „Дисни“ ще представят изумителния документален филм на Питър Джаксън пред публиката по света този септември“, споделя Айгър.
Copyright © 2024 Dir.bg.