Злодеят Дейви Джоунс ще изплува отново в „Карибски пирати“

25.03.2020 г.
Злодеят Дейви Джоунс ще изплува отново в „Карибски пирати“Вече толкова години „Дисни“ работят по идеята за продължение на една от най-успешните си поредици. Според последна информация подготвяният шести филм от „Карибски пирати“ ще преразказва добре познатия сюжет и ще постави началото на нова трилогия.

Вече съобщихме, че този път в центъра на събитията ще е жена пират, която ще напомня в много отношения на Джак Спароу. Очакванията са Джони Деп отново да се завърне в тази култова роля. Освен него може би ще видим и Орландо Блум в ролята на Уил Търнър. Но в новия филм ще има и още едно голямо завръщане.

Според изтекла информация Бил Най отново ще е в ролята на Дейви Джоунс, страховития владетел на морските дълбини. Той ще тероризира ново поколение пирати, след като се опита да получи душата на щурия капитан Спароу в „Карибски пирати: Сандъкът на мъртвеца“.

Според „Дисни“ Дейви Джоунс се е откроявал на екрана, дори според мнозина е най-добрият злодей в поредицата. Но образът му не е цялостно развит, особено в третия филм „На края на света“, затова сега ще се опитат да компенсират пропуските от преди години. Надяваме се отново да видим Най в ролята или поне да чуем гласа му, тъй като според някой предположения героят му ще бъде изцяло анимиран.


Copyright © 2024 Dir.bg.