Нови "Тpансформърс" и "G.I. Joe", дата за "Джон Уик 4"

03.05.2020 г.
Нови По информация на The Hollywood Reporter, поредно издание на екшън фантастиката "Трансформърс" се очаква на 24 юни 2022 година. Петият филм от франчайза ("Последният рицар") излезе през 2017 г., всички са режисирани от Майкъл Бей. Новият няма заглавие, като Paramount разработва три проекта: Джоби Харолд и Джеймс Вандербилт от януари насам пишат два отделни сценария, студиото напредва и с анимирана предистория с режисьор Джош Кули по сценарий на Андрю Барър и Гейбриъл Ферари.

Variety пък съобщава за четвърти филм от франчайза "G.I. Joe", разработван от Paramount Pictures и Hasbro. За текста студиото преговаря със сценарния тандем Джо Шрапнел и Ана Уотърхаус. Очаква се това да бъде продължение на тазгодишния "G.I. Joe: Змийски очи" на Роберт Швентке, който очакваме на екран през октомври с Хенри Голдинг в главната роля на ръководител на антитерористична група. Третият филм е възобновяване ("ребут") на поредицата и идва 7 години след втория - "G.I. Joe: Ответен удар". Екшън продуцентът-ветеран Лоренцо ди Бонавентура, който стои както зад "Трансформърс", така и зад "G.I. Joe", ще произведе и новата лента заедно с "Allspark Pictures" на Hasbro, по чийто персонаж от тяхната серия играчки е направена поредицата.

Междувременно "John Wick 4", който ще продължи "Джон Уик 3" от 2019 г., има нова премиерна дата от Lionsgate. Вместо досегашната (21.05.2021), новата е отместена за 27 май 2022 г. В главната роля е Киану Рийвс. Други филми на студиото също са с нови дати - като хорърите "Избраната" с Джанел Моней за 21.08.2020, "Спиралата: „Убийствен пъзел“ продължава" със Самюъл Джаксън, Марисол Никълс и Макс Мингела за 21.05.2021 г., готовата екшън комедия "The Hitman’s Wife’s Bodyguard" (продължение на "Бодигард на убиеца" от 2017 г.) с Райън Рейнолдс, Самюъл Джаксън, Морган Фрийман, Салма Хайек и Антонио Бандерас - за 28 август 2021 г.

Фантастиката "Voyagers" с Тай Шеридан и Колин Фарел запазва датата си 25.11.2020 г., както и фантастиката "Chaos Walking" (21.01.2021). Комедията "The Unbearable Weight of Massive Talent" с Никълъс Кейдж също остава за 19.03.2021 г. По този повод шефът на маркетинга и глобалното разпространение на Lionsgate Деймън Улф излезе с емоционално изявление за връщането на публиката в кината и специалните й преживявания в салоните с разнообразните нови истории.

Все още много заглавия на различни студиа нямат определени премиерни дати за САЩ, ето кратък списък:

Disney / 20th Century:
- Новите мутанти
- Рога
- Личната история на Дейвид Копърфийлд
- Жената на прозореца

Universal:
- Promising Young Woman
- Run Sweetheart Run
- Praise This
- Last Night in Soho

A24:
- First Cow
- Saint Maud

Warner Bros.:
-  Malignant

United Artists:
-  Bad Trip

Sony:
- Мисия „Грейхаунд“

Paramount:
- Spell

Lionsgate:
- Run
Copyright © 2024 Dir.bg.