Disney извадиха "Свободен играч" и "Смърт край Нил" от календара за 2020 г.

08.11.2020 г.
Disney извадиха "Жената чудо 1984" на Warner Bros. и "Новини от света" на Universal Pictures останаха единствените мейджър премиери до края на годината, след като в четвъртък, 5 ноември, от Disney премахнаха заглавията си "Свободен играч" и "Смърт край Нил" от календара за 2020 г. Сега вниманието на публиката е концентрирано върху екшън фентъзито на Пати Дженкинс, съобщава ScreenDaily.

Засега приключенската комедия с Райън Рейнолдс и звездната адаптация на Агата Кристи от страна на Кенет Брана остават без премиерни дати.

Поредните промени идват поради продължителното затваряне на кината в Лос Анджелис и Ню Йорк от месец март насам, а броят на новозаразените от ковид-19 в района на L.A. достигна тези дни рекордни нива от над 2 000 души дневно. Наблюдателите очакват, че при новите строги мерки срещу пандемията в Западна Европа е много вероятно и "Жената чудо 1984", и уестърнът с Том Ханкс да последват съдбата на Дисни. Всъщност единственият предстоящ за годината техен филм остана "Земя на номади" с Франсис Макдорманд, който се очаква на 4 декември (може би и в България).

Драмата на китайската режисьорка Клоуи Чжао, завършила образованието си в Лондон и Лос Анджелис - бакалавър по политически науки и филмов продуцент от школата Тиш в Ню Йорк - е любимка на фестивалите във Венеция ("Златен лъв" за най-добър филм), Торонто и Сан Себастиан (награди на публиката), Лондон, Чикаго (най-добър филм), Гент, Телюрайд, Сан Диего и др. Сюжетът за жена, приела поради обстоятелствата пътуващ начин на живот в американския Запад, е водещ претендент в предстоящия сезон на наградите.
Copyright © 2024 Dir.bg.