Дебют на Николаос Цитиридис в озвучаването на филм

31.03.2022 г.
Дебют на Николаос Цитиридис в озвучаването на филмТози юли Николаос Цитиридис става част от бандата на най-успешния анимационен франчайз - шеметния  "Миньоните 2". Те се завръщат в киносалоните у нас на 1 юли с нова глава от приключенията на неповторимите миньони.

Има много злодеи по света, но Гру и миньоните нямат равни... Малките жълти разбойници предлагат „безценната“ си помощ на 12-годишния, вече порядъчно проклет Гру, който жадува да се превърне в най-великия злодей в историята. И макар често да пречат повече, отколкото да помагат, любовта и отдадеността на миньоните към Гру дава неочаквани резултати.

Сега към редиците на световния феномен се присъединява и обичаният комик и телевизионен водещ Николаос Цитиридис, който дава гласа си на един от новите герои.

28-годишният Цитиридис е един от най-добрите ни родни стенд-ъп комедианти, който става известен с изявите си в Комеди Клуб София и с участието си в подкаста „Комеди Клуб Новините“. През януари 2020 г. става водещ на вечерното шоу на bTV, носещо неговото име, а от тази година е част от журито в осмия сезон на популярното телевизионно шоу „България търси талант“.

"Миньоните 2" бележи дебютната роля на Цитиридис в озвучаването, което е негова детска мечта!

Вижте новия трейлър на филма.

Видеото ни хвърля директно в действието, подготвяйки ни за незабравимо приключение със сърце и душа, каквото само миньоните и Гру могат да предложат. Очаква ни история с много хумор, „неприличен“ екшън, музика и мета закачки, които надминават всичко, което сме виждали от франчайза до момента – емблема за качествено кинозабавление.

Предвождан от оригиналните автори на франчайза, "Миньоните 2" е продуциран от създателя и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и дългогодишните му сътрудници Джанет Хийли и Крис Рено. Филмът е режисиран от завръщащия се към поредицата Кайл Балда, а корежисьори са Джонатан дел Вал и Брад Ейбълсън. Убийственият 70-тарски саундтрак е дело на легендарния музикален продуцент и носител на „Грами“ Джак Антонов.

Освен Николаос Цитиридис, в озвучаването на филма се включват Петър Бонев, Станислав Пищалов, Ана-Мария Лалова, Василка Сугарева, Мариета Петрова, Георги Спасов, Явор Караиванов, Димитър Тодоров, Симона Нанова, Димитър Тодоров и др.
Copyright © 2024 Dir.bg.