Том Круз стана най-високоплатен актьор, Марго Роби води при жените

23.07.2022 г.
Том Круз стана най-високоплатен актьор, Марго Роби води при женитеТом Круз стана най-високоплатеният актьор в Холивуд, след като за ролята в "Топ гън: Маверик" получи хонорар 100 милиона долара, съобщи Variety. Това е почти три пъти повече от втория в класацията - Уил Смит, спечелил 35 милиона долара с ролята си в екшън трилъра "Emancipation" на Apple TV+, който предстои да излезе догодина.

Дуейн Джонсън е получил 22.5 млн. долара за екшън фантастиката "Черния Адам", излизаща в България на 21 октомври т.г. По 20 милиона са спечелили Леонардо ДиКаприо за ролята му в историческата уестърн драма "Killers of the Flower Moon" на Скорсезе (очаква се да излезе през ноември 2022 г., Paramount Pictures и Apple TV+) и Брад Пит за ролята във все още неозаглавен предстоящ филм за "Формула 1" от стрийминг услугата Apple Original Films.

Хонорарите на Уил Феръл, Крис Хемсуърт, Вин Дизел, Том Харди, Хоакин Финикс, Райън Рейнолдс и Дензъл Уошингтън за новите им филми са по 20 милиона долара.

Актрисата, класирала се най-високо, е Марго Роби. Тя е на 18-о място с 12.5 милиона долара за ролята на Барби през юли 2023 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.