Ставаме поданици на „Кралството на планетата на маймуните“ през май само в кината

03.11.2023
Ставаме поданици на „Кралството на планетата на маймуните“ през май само в кинатаПрез 2024 година светът още веднъж ще принадлежи на човекоподобните маймуни. Един от най-успешните и авторитетни франчайзи в историята на киното се завръща на огромния екран с дълго чаканата нова част от поредицата – фантастичния героичен екшън Кралството на планетата на маймуните .

Действието на кино лентата ни води няколко генерации след ръководството на Цезар, когато маймуните към този момент са доминантният тип, живеещ в естетика, а хората претърпяват като диваци, спотайващи се в сенките. Когато нов деспотичен водач се прогласява за първия крал на приматите и стартира да гради своята империя, младото шимпанзе Ноа се насочва на рисково странствуване, което ще сложи под въпрос всичко, което знае за предишното, и ще го накара да направи избор, който ще предопредели бъдещето както на маймуните, по този начин и на хората.

Кралството на планетата на маймуните разкрива раждането на непредвидена нова опасност, която води до сеизмични промени. Филмът преглежда тематиките за откривателството и другите аспекти на знанието – по какъв начин то се е стопило, дружно с доказателствата за предходната цивилизация и по какъв начин неговото владеене е равно на неизмерима мощ.

Поглед към забележителния, застрашителен, само че и хубав нов свят на интелигентните примати ни дава първият филмов откъс на Кралството на планетата на маймуните , разкриващ, че амбициозната продукция няма да отстъпва по нищо на своите прародители и ще предложи на феновете в кината спиращ дъха образен театър (ефектите и маймуните още веднъж са дело на магьосниците от Wētā FX) и извънредно богата трагична история и пълнокръвни герои.

Режисьор на Кралството на планетата на маймуните е Уес Бол (трилогията Лабиринтът), по сюжет на Патрик Ейсън (Война на световете), Джош Фрийдман, Рик Джафа (Аватар: Природата на водата) и Аманда Силвър (Prey). В функциите са Оуен Тийг, Фрея Алън, Кевин Дуранд, Питър Мейкън, Уилям Х. Мейси и други

Ставаме поданици на Кралството на планетата на маймуните от 24 май единствено в кината.
Copyright © 2024 Dir.bg.