Филм за Тома Спространов открива София Филм Фест в Пловдив

27.02.2024
Филм за Тома Спространов открива София Филм Фест в Пловдив„Пулсиращи тепета“ – филмът на сценаристите и режисьори Тодор Башиянов и Тодор Карагяуров за емблематичният музикален радиоводещ Тома Спространов ще открие тазгодишния София Филм Фест в Пловдив.

С неговите плочи и глас са израснали поколения българи! На 80 години Тома Спространов съвсем доскоро водеше популярното си радио предаване и държи рекорд за най-дълго практикуващ радиоводещ в българския ефир. Паралелно с това посещава фестивали в търсене на актуалните съвременни банди. И тогава идва неочакваното предизвикателство! Тома заедно с плочите си се изправя пред своята публика. Този път не по радиото, а лице в лице, на живо. Насред любимия му Пловдив в Капана го очакват с нетърпение меломани от четири поколения.

София Филм Фест в ПЛОВДИВ ще се проведе от 15-ти до 31-ви март 2024 г. в LUCKY Дом на киното. Фестивалът ще продължи цели 17 дни. Ще бъдат показани 27 филма -едни от най-значимите постижения на съвременното световно кино през последната година.
Събитието се провежда с подкрепата на Община Пловдив.
Copyright © 2024 Dir.bg.