За Стинг, киното, музиката и филма "Две димящи дула"

За Стинг, киното, музиката и филма Стинг играе Джей Ди - бащата на Еди. Той е един от хората, на които главният гангстер Хачет Хари има зъб. Стинг разказва: “Джей Ди печели своя бар след една игра на карти с Хачет Хари. Моят син във филма - Еди, е изгубил повече пари, отколкото може да си позволи да залага. Това е причината Хари да реши, че си иска бара обратно. Естествено това не ме прави особено щастлив.” Братът на Стинг е собственик на бар в Обединеното Кралство, така че той разполага с информация от първа ръка за този тип начин на живот. Стинг казва за героя си: “Джей Ди е суров човек, който не е гангстер, но живее на границата с престъпния свят. Той е бизнесмен, който в миналото си е бил комарджия. И понеже брат ми притежава бар в Нюкасъл, в действителност аз изпълнявам ролята на брат си.” Стинг е един от
най-преуспяващите артисти в света на музиката. Съставът, към който принадлежи - “Полис”, остава и до днес една от групите, оказали най-голямо влияние върху по-нататъшното развите на рок-музиката, като само за периода на осемдесетте години групата има издадени пет албума, които са се превърнали в платинени. Соловата му кариера е също толкова успешна. Както той, така и неговата партньорка в живота - Труди Стайлър, работят активно за постигането на обществен отклик за морална и финансова подкрепа, свързан с благотворителния проект “Рейн Форест Черити”. Стинг е не само музикант. Освен невероятно успешната си кариера в музикалния бизнес, той е и известен актьор. Сред филмите с негово участие се открояват “Куадрофения”, “Дюн”, “Изобилие”, “The Grotesque” (1995, реж. Джон-Пол Дейвидсън).  
Стинг добавя: “Това е забързан, забавен и много съвременен британски филм. Гай е млад режисьор с оригинални идеи. Той притежава способността да долавя вълнуващият елемент на всеки отделен миг и да накара камерата да го запечата.”
Copyright © 2024 Dir.bg.