За продукцията

За продукциятаСцената на местопрестъплението- тялото на убит наркопласьор, намерено на Бруклин Бийч. Нищо ново за детектив Винсънт ЛаМарка...докато не се окаже, че главният заподозрян е синът му.

Детектив ЛаМарка е уважаван полицай с дългогодишна кариера в полицейското управление на Ню Йорк, но като дете е водил съвсем различен живот в Лонг Бийч.

Финансово притеснен баща му Анджело извършва отчаяна постъпка- отвлича детето на богато семейство с цел откуп. По нещастно стечение на обстоятелствата бебето се задушава и умира и Анджело ЛаМарка е осъден и екзекутиран за убийство. 8 годишният по това време Винсънт е белязан от тези събития и през целият си живот се опитва да се очисти от постъпката на баща си.

“Има невероятна ирония в тази история”, споделя продуцентът Брад Грей. “Винсънт като син на осъден убиец посвещава целият си живот на това да бъде ченге, но накрая собственият му син е обвинен в убийство.”

Режисьорът Майкъл Кейтън-Джоунс дълго време търсил материал, които да превърне в следващия си проект, когато прочита сценария на “Град край морето”. “Заинтригува ме идеята за това как греховете на бащата се прехвърлят върху сина му”, споделя режисьора. “Също така ми хареса възможността да направя филм, който едновременно да бъде полицейски трилър, но наситен с емоционалността на драма.

Или с други думи да проследя какво се случва с едно ченге, когато в процеса на разследване открива, че главният заподозрян за убийство е собствения му син”
Copyright © 2024 Dir.bg.