Саундтракът `The Matrix Reloaded ` - истинско презареждане

Саундтракът `The Matrix Reloaded ` - истинско презарежданеLinkin Park, Мерилин Менсън, P.O.D., Зак де ла Роха от Rage Against the Machine, Оукънфолд и Дон Дейвис са в списъка на избраните музиканти за саундтрака на "Матрицата: Презареждане". Някои от тези имена бяха включени и в компилацията за първия филм - "Матрицата" от 1999 г.

Хард момчетата от Linkin park нанасят начален удар в Диск 1 на саундтрака с инструментала "Session" от новия им албум "Meteora". А може ли да мине един футуристичен психотрилър без Мерилин Менсън? Гримираният ментор на гротеската участва с "This Is The New S**t" от албума "The Golden Age Of Grotesque", който скоро бе пуснат на световния музикален пазар. Обитавайки подобна на тази на Менсън фоносфера на ужаса, Rob Zombie се представя с подходящото заглавие "Reload"!

В компилацията е включено новото звучене в мрачната "Lucky" на Deftones. Хардкор образите от P.O.D. създадоха сингъла "Sleeping Awake" специално за този саундтрак - записът му е дебютен за новия китарист на групата Джейсън Труби.

За търсачите на експлозивни трилър-усещания е "Calm Like A Bomb" на Rage Against The Machine. Първият диск приключва матричното си звучене с трансформацията на "When The World Ends" на Dave Matthew, направена от електронния маестро Пол Оукънфолд. Втората част компилацията изцяло продължава линията на филма.

Представянето на саундтрака изпревари със седмица световната премиера на дългоочакваното продължение на фикшън-шедьовъра на братя Уашовски, насрочена за 15 май. Няколко дни по-късно - на 23 май, е официалната премиера на филма в България.
Copyright © 2024 Dir.bg.