Още един пай?

Още един пай?Актьорският състав на “American Pie: The Wedding” пристигна в Лондон да рекламира филма със свое участие в най-горещите дни на Острова тази година. “Боже, каква жега - не можеше да повярва Джейсън Бигс, докато зад гърба му журналисти припадаха, достигнали до последния фатален стадий на дехидратация. – Аз обаче се забавлявам. Всеки път идвам в Лондон с удоволствие, защото за мен това е приятна промяна.”

“Мислех си, че влажността на въздуха в Торонто е непоносима – казва Юджийн Леви, който играе във филма бащата на главния герой Джим. – Но тук нещата съвсем са излезли извън контрол.”

Звездите на филма имаха сили да се поспрат и да поговорят с журналистите, защото около тях се суетяха асистентите им, снабдени с преносими вентилатори.

“Ако ме бяхте попитали след края на снимките на “Американски пай” дали ще има и трета част, със сигурност щях да отрека – казва Бигс. – Аз не вярвах дори че ще има и втори филм. След успеха на втория филм обаче беше ясно, че е логично да снимаме и трети.”

Бигс отново играе ролята на смотания Джим, който още веднъж “радва” родителите си със странни прояви, от които на бедните хорица им се изправят косите. Интересно дали сцените са притеснили Бигс с невъздържаността си. “Докато хората намират тези филми за смешни, аз нямам нищо против да се снимам в тях”, каза той.

Освен Бигс и Леви, в Лондон пристигнха още Шон Уилям Скот, Алисън Ханиган и Джанюари Джоунс.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.