Плакатът на “Kill Bill” e готов

Плакатът на “Kill Bill” e готовФактът, че Куентин Тарантино се завръща в киното след шестгодишно отсъствие е достатъчен да ни зарадва сам по себе си. Още по-голяма би трябвало да е радостта, след като стана ясно, че той се е съгласил да раздели на две части новото си творение, екшънът “Kill Bill”.

Промяната се наложи след като от студиото “Miramax” изявиха опасения, че филмът е прекалено дълъг, за да задържи вниманието на зрителите до края. И така, сега когато е ясно, че поне в Америка първата част на филма ще се появи на 17 октомври, бе подготвен и плакатът за нея. Можете да го видите и вие. Плакатът е максимално изчистен що се отнася до надписите по него. Освен заглавието и рекламното изречение най-отгоре (“Булката идва.”) на плакатът е изписано само още уточнението “Четвърти филм на Куентин Тарантино.” Това би трябвало да е достатъчна реклама за запалените почитатели на нестандратния режсьор.

Втората част на филма ще се появи в Америка по-късно тази година или в началото на следващата. Всичко зависи от бокс офис резултатите на филма.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.