Италианска афера по британски

18.09.2003 г.
Италианска афера по британскиЧарлийз Терън и Марк Уолбърг бяха приветствани малко приглушено от зрителите миналата вечер за премиерата на британска почва на филма “Италианска афера”, който скоро ще гледаме и у нас. Освен знаменитостите на площад “Лестър” имаше и няколко коли “Мини Купър”, които участват във филма.

Като се опита да пренебрегне факта, че е бил засенчен от няколко паркирани коли, Марк Уолбърг, който играе централна роля във филма сподели пред журналистите, че филмът “не е римейк, а съдържа елементи от оригиналния филм”.

Колежката на Уолбърг и партньорка във филма Чарлийз Терън доволно сподели, че за нея най-голямото предизвикателство в ролята на Стела е било шофирането. “За мен беше определено предизвикателство да се науча да шофирам такава кола.”

На въпроса как се справя с ръчната спирачка ако заяде, тя отговори: “Натискам педала на спирачката много силно!” Въпреки че притежава камион (а ние се надяваме да има и валидна шофьорска книжка), Чарлийз се почувствала неприятно от проявите на сексизъм когато се появила на снимачната площадка. “Когато отидох на шофьорските курсове, които трябваше да ни подготвят за филма, на мен автоматично ми предписаха 3 седмици повече отколкото на мъжете-актьори.”

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.