Как да срещнеш любовта, когато живееш в Ню-Йорк?

Как да срещнеш любовта, когато живееш в Ню-Йорк?Как да срещнеш любовта, когато живееш в Ню Йорк и току що си преживял нещастна история, почти отнела ти вярата в каквото и да било и най-вече в себе си? Типично американската традиция повелява да прибегнеш до  “срещи на сляпо”  /blind dates/, срещайки се с мъже, които не познаваш, по единствената препоръка на приятели. За еднакво очарователната и блестяща журналистка Люси, приключението може да започне...

В историята построена като сантиментален пъзел, Люси ще участвува в голямата лотария на любовта. За кого в крайна сметка, Люси ще избере да се омъжи?
Може би Дъг (Джон Хана), британски ентомолог преживял току що един изключително труден развод. Той е колкото чаровен, толкова и измъчен.
Следва Габриел (Гаел Гарсиа Бернал), млад режисьор, убеден, че в един от предишните си животи е бил Юлий Цезар и напълно пристрастен към секса.
Боби (Антъни Лапалия) от своя страна стои на пълна противоположност на вселената на Люси. Бивш бейзболист, той е един голям дърдорко, на когото сериозно му липсва умението да се държи в обществото. Това обаче, не му пречи да притежава нежна и чувствена душа.

Идва ред на Бари (Хенри Томас), забавен, трогателен и затворен в себе си младеж. Вероятно, единствената му грижа е да си падне възможно най-бързо по Люси.
Ето го най-сетне и Люк (Дейвид Бориназ), ортопед, лачен и бърз като кабриолет, привлекателен младеж - спортен тип, който обаче е обсебен от мисълта за обществен успех.

Петима мъже, пет възможности, пет съдби пред тази девойка със сърце копнеещо да бъде завладяно.
Copyright © 2024 Dir.bg.