Шарън Стоун иска да участва в сериал

21.10.2003 г.
Шарън Стоун иска да участва в сериалШарън Стоун останала толкова доволна от гостуването си в адвокатския телевизонен сериал “The Practice”, че иска отново да се снима в някоя серия. Звездата изиграла ролята на ексцентричен адвокат в три епизода на сериала, от който Лара Флин Бойл и Дилън Макдермът бяха уволнени миналата година. Нейната поява в шоуто закрепила падащия му рейтинг.

Освен това самата Стоун се почувствала освежена от участието си в него. “Бих се снимала в още няколко серии – това преживяване наистина ме разтърси из основи. Телевизията е различен свят от този на киното. Почувствах се отговорна, сериозна, отдадена на работата си. А и графикът на снимките крие толкова предизвикателства!

Човек научава репликите си за следващия ден докато произнася пред камера тези за настоящия ден. Бях много внимателна и наистина сериозна. Като актриса открих в себе си неподозирана смелост.” Последният засега епизод с участието на Стоун се е излъчил вчера, но тя се надява да й предложат участие в още няколко серии.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.